Cengiz Makina An Impro Company olarak AS9100 Sertifikasını Resmi Olarak Almış Olmanın Gururunu Yaşıyoruz

Bu başarı, organizasyonumuzun devam eden küresel başarısının anahtarı olacak kritik bir dönüm noktasıdır.

Otomotiv ve hidrolik sistem uygulamaları konusunda endüstri lideri hassas işleme şirketi Cengiz Makina (CMTR), 02.07.2020 tarihinde başarılı bir denetimden geçtikten sonra, AS9100 sertifikasını resmi olarak aldığını duyurmaktan gurur duyuyor. Kuruluşun ana şirketi, hassas döküm, kum dökümü  ve hassas işleme parçalarının tanınmış lider üreticisi olan IMPRO, bu sertifikanın CMTR’ nin devam eden başarısının anahtarı olacağını belirtiyor.

Cengiz Makina (CMTR) ekibinin sertifikaya geçiş sürecini tamamlaması yaklaşık bir buçuk yıl sürdü. Bu sertifikanın kazanımıyla CMTR, nihai pazar kapsamını daha da çeşitlendirerek konumlandıracaktır. Bu, Avrupa, Kuzey Amerika ve dünyanın diğer bölgelerindeki havacılık alanındaki yeni fırsatlara kapı açacaktır.

CMTR uzun yıllardır derin delik delme, süper hassas frezeleme ve tornalama gibi çeşitli süreçlerdeki tescilli teknolojisi sayesinde otomotiv ve hidrolik sistemler için hassas işleme parçaları konusunda küresel olarak tanınmaktadır. CMTR Ar-Ge ekibi, özel kesme aletleri, fikstürler, otomatik denetim hatları ve üretim sistemlerinin tasarımı ve üretiminde güçlü uzmanlığa sahiptir.

CMTR hakkında ek bilgi ve sunduğu tüm kaliteli ürün ve hizmetleri öğrenmek için (https://www.cengizmakina.com.tr/); bağlı olduğu grup şirketi IMPRO hakkında daha fazla bilgi edinmek için  (https://www.improprecision.com/) web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.